miércoles, 9 de julio de 2008

Wiki de primària

Fent una visita per les diverses wikis educatives he vist que estan força enfocades cap a la secundària i estudis superiors.
Buscant, buscant, he trobat aquesta de primària. Es molt interessant i completa. Val la pena passar-hi. Aqui teniu el link:
http://letsticenglish.wikispaces.com/home

Wiki: Aprenent anglès!!!

Hola!!!
He estat experimentant amb wikispaces. Aqui us envio un projecte (molt vers, per cert) del que podria ser...

Aprenent Anglès

Projecte Interdisciplinar

L'equip de Cicle Inicial del Col·legi Claret va treballar Egipte com a projecte interdisciplinar de segon curs. Els nens i nenes van estar molt receptius i motivats. La pel·lícula Misteris del Nil, dirigida per Jordi Llompart, va ser un dels recursos audiovisual que vam treballar. Molt recomanable. Aquí teniu el trailer.

Wiki de tecnologia

Aquest és un wiki de tecnologia on els alumnes de l'assignatura poden trobar temaris, apunts i enllaços força atractius

http://wikitecno.wikispaces.com

La meva wiki

Seguint amb el mateix tema, la meva wiki per ara només incorpora dos temes de matemàtiques:
-> un tema resum sobre divisibilitat de nombres
-> un tema d'ampliació sobre el nombre d'or.

Pudeu tafanejar a
http://dkno.wikispaces.com

wiki_recomanada


Com segurament, desprès de bastants anys exercint de tecnòleg a La Salle Comtal (Barcelona) a partir del proper curs pasarè a fer les Mates de 4t d'ESO, el meu interès més proper és tot alló relacionat amb la didàctica de les Matemàtiques.
I aquesta és la wiki que "em" recomano per anar analitzant, per prendre idees:
http://adedimat.wikispaces.com/

Gemma Suñé, recomanacions blog

A la wiki del curs, he trobat un blog molt interessant. Es tracta del blog Cuarto A: Pizarra. És un blog molt interessant ja que els alumnes van penjant allò que han fet en aquesta "pizarra interactiva". Allà expressen allò que pensen i senten, trobo que és quelcom molt interessant a treballar amb els alumnes.

El blog és el següent:
http://cuartoapizarra.blogspot.com/

Wiki interessant

Investigant sobre possibles wikis interessants que s'apliquen en l'àmbit escolar, he trobat una que m'ha cridat molt l'atenció. Es tracta d'una wiki de biologia en l'etapa escolar de batxillerat. Trobo que és quelcom molt enriquidor per l'alumnat. Jo com a ex-alumna de biologia se'm feien molt pesades les classes en què s'havia d'estudiar grans apunts per arribar a tenir èxit en l'exàmen. Amb la wiki trobada aprendre biologia és quelcom més divertit i que, sense voler, els mateixos alumnes aprendien fent-ho d'una manera més pràctica i motivadora.

Us adjunto l'adreça:
http://biogeolinks.wikispaces.com/bq

També ens podem comunicar pel blog


Si tens un dubte o trobes alguna de les tasques que hem demanat complicada, pots fer una entrada al blog i qualsevol del 2 formadors o qualsevol dels companys et podran ajudar.

Els que ja teniu experiència amb blogs, wikis, flickr o delicious, perquè no expliqueu
la vostra experiència? Avantages, dificultats, com ho han viscut els alumnes, us ha portat molta feina? ... Segurament tots ens podriem enriquir molt.

Gemma Suñé, Recomanacions videos

Hola a tots!!!
Abans, al publicar els vídeos hi ha hagut un error i no em deixava. Com us deia, treballar aspectes com l'anorexia, el maltractament o bé també les drogodependències és quelcom molt important. Espero que ara pogueu veure els vídeos





Gemma Suñé, Recomanacions vídeos

Hola tots!!!!
Trobo que aspetectes a tractar en l'escola com l'anorexia, els maltractaments o bé també la drogodependència és quelcom molt important. Possiblement, amb una atenció des de l'escola es podrien prevenir futurs casos.
Aquí us adjunto tres videos referents a aquestes temàtiques.


Hola a tots, sóc psicòloga i aquest any he treballat a primària i he après molt. He tingut la possibiltat d'estar a diferents escoles això ha estat molt enriquidor.

Aquest curs web 2.0 em resulta insteressant però al mateix temps una mica complicat.

Bloc recomanat

Un blog que fa temps que segueixo és aquet peruà. Lògicament està en castellà, però dona una gran quantitats de recursos per treballar les TIC a classe:

Espero que us agradi!

Sisè de primària

Aquest curs vinent estaré al cicle superior de primària, al curs de moodle que estic preparant he penjat aquests vídeos per poder treballar el cos humà:
DIGESTIÓ


RESPIRACIÓ


CIRCULACIÓ